Horndals IF - Svärdsjö IF U 2-4 (2-1)

Förlust i första hemmamatchen med 2-4.
Återigen många förhinder och sena återbud till denna match.
Dessutom krämpor på flera av våra spelare...
Ändå var vi det bättre laget i den första halvleken och det såg riktigt bra ut i halvtid.

Tony Nilsson gör 1-0 redan efter 7 minuters spel assisterad med ett långpass av Gustav Wäster.
5 minuter senare gjorde Tony Nilsson sitt andra mål genom att utmana motståndarnas backar. Framspelare till det målet var Magnus Sjöström.
Tyvärr reducerar Svärdsjö till 2-1 på hörna innan halvtid, dessutom var det det sista som hände i halvleken. Vi var inte riktigt på tårna på den hörnan. Kändes riktigt surt och onödigt.

I andra halvlek har vi en jättechans att gå fram till 3-1, men missar nicken i öppet mål.
I anfallet efter blir det istället 2-2 då vi missade markering i försvaret.
Går då tyngre och tyngre för oss, med många byten till följd.
När Svärdsjö sedan får en tveksam straff och gör 2-3 med en kvart kvar att spela verkar orken gå ur oss.

I förhoppning att kvittera flyttar vi upp vårt manskap men istället kontrar de in slutresultatet till 2-4 via ett långskott.

Tuff period för oss med många borta. Nästa 2 matcher är ytterligare spelare borta så hoppas vi får tillbaka spelare som haft förhinder...